Medicinale 5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Medicinale 5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Medicinale

Onze medicinale schapenvachten, afkomstig van het Merino schaap, zijn effectief tegen doorliggen (decubitus). Door de korte en dichte wol worden de drukpunten op het lichaam verdeeld. Een medicinaal schapenvacht helpt u om doorlig plekken te voorkomen.

Een 100% echt schapenvacht, onze schapenvachten lenen zich uitstekend om b.v. op uw stoel of bank te worden gelegd maar kunnen ook een sieraad zijn voor uw vloer. Uw ruimte, of dit nu uw woning, kantoor of horeca gelegenheid is krijgt een extra gezellige en knusse sfeer maar ook nog eens extra comfort. Haal de warmte in huis met onze schapenvachten.

SelectSkins biedt een ruim aanbod schapenvachten met mooie natuurlijke kleuren, effen, bont, naturel of speciaal natuurlijk gekleurd vachten. Door de verschillende schapenvachten met lang, kort of groot en klein hebben wij van SelectSkins altijd een passend schapenvacht voor uw interieur. Ook uw hond of kat kunnen een 100% natuurlijk schapenvacht waarderen.

Een schapenvacht is een natuurlijk product waarvan er maar één exemplaar verkrijgbaar is, SelectSkins fotografeert en meet alle schapenvachten apart. Omdat er maar één verkrijgbaar is ontvang je dan ook de huid op de foto en dus een uniek exemplaar.